Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Arrenca el Panoràmic 2017

octubre 6, 2017 | By | No Comments

Aquests dies ha arrencat el treball de camp de la quarta edició del Panoràmic. Aquesta edició consolida un projecte innovador dins de les organitzacions no lucratives. I és que aquest estudi, ha estat i és singular perquè ja des d’un bon principi ha estat plantejat des de les especificitats i valors de les organitzacions sense ànim de lucre.

Enguany el Panoràmic torna a arribar a tota Catalunya. És per a totes i tots un repte il·lusionant per fer possible una fotografia real del que són i què fan les entitats i organitzacions sense ànim de lucre al país. El teixit associatiu català és variat i dinàmic, complex i ple de particularitats. Per tal de tenir una foto el més nítida possible, és important que el nombre més gran possible d’entitats no lucratives ajudin a la construcció del Panoràmic 2017 i responguin el qüestionari.

 

participa_panoramic


Per què és important que la vostra entitat respon
gui el Panoràmic?

  • Per tal de donar visibilitat sectorial de les entitats sense ànim de lucre del vostre territori i/o àmbit.
  • Perquè es puguin desenvolupar polítiques de suport i enfortiment associatiu més adequades.
  • Per millorar la transparència de les entitats i organitzacions sense ànim de lucre.
  • I també, per disposar d’una informació actualitzada de la realitat de les entitats i organitzacions.

Teniu dubtes?

Si vas participar l’any passat i vols rebre el qüestionari amb les dades que vas posar per tal de revisar els canvis i contestar només les preguntes noves d’aquesta edició escriu a elpanoramic@ferrerguardia.org.

Per a qualsevol altre dubte o qüestió contacta amb nosaltres!

Submit a Comment