Image Image Image Image Image Image Image Image Image

La presentació d’El Panoràmic ja té dia i hora!

juliol 18, 2018 | By | No Comments

Tindrà lloc el dijous 20 de setembre a les 18.00 hores al Reial Cercle Artístic (Carrer dels Arcs, 5) de Barcelona.

L’acte comptarà amb tres moments principals. Primerament, es farà la presentació de les dades obtingudes en aquesta edició de la macro enquesta en què hi ha participat més de 2.000 entitats d’arreu del territori català. Seguidament, l’Elisenda Rovira i en Jordi Mir conversaran al voltant de l’estat actual del teixit associatiu davant de les persones assistents. L’acte acabarà amb els reptes de futur del projecte i les propostes per al Panoràmic 2018-2019.

Cal inscriure’s a l’acte a través d’aquest formulari.

Per saber tot allò que envolta El Panoràmic, en aquests vídeos es dona resposta a diverses qüestions relacionades amb el projecte. Persones que formen part tant de les entitats promotores com d’altres organismes públics posen de manifest com ‘El Panoràmic’ és, a dia d’avui, una eina essencial per seguir enfortint el teixit associatiu català i impulsar noves polítiques socials.

Submit a Comment