Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Arrenca l’edició 2015 de El Panoràmic!

setembre 9, 2015 | By | No Comments

Aquests dies ha arrencat el treball de camp de la segona edició del Panoràmic. Aquesta edició consolida un projecte innovador dins de les organitzacions no lucratives. I es que aquest estudi, ha estat i és singular perquè ja des d’un bon principi ha estat plantejat des de les especificitats i valors de les organitzacions sense ànim de lucre.

Enguany el Panoràmic supera les fronteres de l’edició passada i arriba a tota Catalunya. És per a totes i tots un repte il·lusionant per fer possible una fotografia real del que són i què fan les entitats i organitzacions sense ànim de lucre al país. El teixit associatiu català és variat i dinàmic, complex i ple de particularitats. Per tal de tenir una foto el més nítida possible, és important que el nombre més gran possible d’entitats no lucratives ajudin a la construcció del Panoràmic 2015 i responguin el qüestionari

Com i quan respondre l’Enquesta?

Des d’aquest 1 de setembre i fins a finals de novembre hem iniciat el treball de camp, un dels moment claus perquè el projecte pugui ser una realitat. Aquesta primera etapa de recollida de dades de les entitats la realitzem a través de l’enquesta del Panoràmic. Una enquesta que ens ha de permetre arribar arreu de Catalunya.

Per què és important que la vostra entitat respongui el Panoràmic?
  • Per tal de donar visibilitat sectorial de les entitats sense ànim de lucre del vostre territori i/o àmbit.
  • Perquè es puguin desenvolupar polítiques de suport i enfortiment associatiu més adeqüades.
  • Per millorar la transparència de les entitats i organitzacions sense ànim de lucre.
  • I també, per disposar d’una informació actualitzada de la realitat de les entitats i organitzacions.
Voleu més informació, teniu dubtes?

Submit a Comment