Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Accés a les dades

Un cop finalitzat el procés participatiu de recollida d’informació de les diferents associacions, el Panoràmic posa a disposició de la ciutadania la informació obtinguda mitjançant els informes del Panoràmic.
Totes aquelles entitats que han participat en l’enquesta tenen accés al nou Aplicatiu del Panoràmic que permet visualitzar les dades de l’entitat i comparar-les amb la resta d’entitats del territori.

Consulta els informes del Panoràmic

Captura de pantalla 2018-09-20 a les 16.51.01
Ja podeu consultar el nou informe 2017 que el Panoràmic ha publicat en aquesta pàgina web.

Visualitza els informes

Has participat en l’enquesta del Panoràmic?

inici_wip
Gràcies al nou aplicatiu podràs consultar les dades introduides i comparar la teva entitat amb la resta d’entitats similars del territori.

Explora l’aplicatiu

 

Open data

Open data o dades obertes, és una filosofia i una pràctica que requereix certes dades siguin de lliure accés per a tothom, sense limitacions tècniques o legals.

Des del Panoràmic, volem que les dades segueixin tres principis:

  1. Deixar que les dades puguin ser utilitzades per tothom.
  2. Deixar que les dades puguin ser reutilitzades i adaptades a les necessitats pròpies de cadascú.
  3. Que tothom tingui el dret a distribuïr i compartir les dades.

La única restricció és que el producte resultant de les dades del Panoràmic ha de seguir el principi de continuar sent obert. Si voleu accedir a la matriu de dades anonimitzada poseu-vos en contacte amb nosaltres

Transparència

La transparència implica responsabilitat, comunicació i sinceritat. Ens permet donar a conèixer i fer més fàcil la transmissió de la informació. S’ha definit com la qualitat percebuda de la informació intencionalment compartida.

La transparència no serveix de res, si no es segueix tres apectes fundamentals: claretat, presició i divulgació de la informació.

Per aquests motius, des del Panoràmic us ajudarem a no només complir amb la llei de transparència, sinó que també anirem un pas més enllà i ho treballarem com a eina de transformació social.

ENTITATS I ORGANITZACIONS IMPULSORES: 

CABIIOTS_LogoNou_Horitzontalfpt-catala-logo-footterlogo-ffg-foteerlogoobrasocial2-footer

AMB EL SUPORT DE:

logo-gencat-footer

 

 

EQUIP DE TREBALL:

espai-equip-tecnic