Image Image Image Image Image Image Image Image Image

13 mai

By

La Covid-19 no atura El Panoràmic

maig 13, 2020 | By |

Malgrat el confinament, s’ha pogut realitzar el treball de camp, com estava previst, per a l’edició d’enguany de l’estudi qualitatiu d’El Panoràmic.

Tot i haver de canviar la metodologia a causa de la crisi provocada per la Covid-19, s’han pogut realitzar, en format virtual, tots els grups de debat per a l’estudi de la gestió econòmica i el finançament de les associacions i federacions com estava previst. Tot i aquest contratemps, la resposta de les participants ha estat excel·lent i el resultat d’aquestes sessions permetrà tenir una visió global de la situació de les entitats en aquest àmbit. A més, l’informe ja aportarà dades actuals de com està afectant la pandèmia a aquestes organitzacions.

En total, han estat fins a 60 les organitzacions participants, entre federacions i associacions, amb seu en diversos punts del territori català. De fet, els grups de debat es van distribuir per zones i van comptar amb organitzacions procedents d’Olot, Vilafranca del Penedès, Reus, Lleida, Barcelona, Mataró i municipis del Vallès Occidental. Així mateix, s’hi van veure representats tots els àmbits d’actuació, des de l’acció social i fins a cultural, passant pel juvenil, el comunitari, la defensa de drets civils, la cooperació i l’esportiu, entre d’altres.

Tots els informes, a l’abast

Des del primer dia, El Panoràmic fa públics tots els seus informes amb l’objectiu que serveixin per seguir enfortint el teixit associatiu català i impulsar noves polítiques socials. Es poden consultar i descarregar tots i cada un d’ells en aquest apartat i esdevenen una eina de millora del dia a dia per a les organitzacions no lucratives del nostre país.