Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Presentació “El Panoràmic 2016″ a Girona

setembre 12, 2017 | By | No Comments

L’acte comptarà amb taules de reflexió i debat sobre el teixit associatiu i els reptes de l’associacionisme.

Girona serà enguany la capital catalana que acollirà la presentació de l’informe Panoràmic 2016. L’acte tindrà lloc el proper dijous 14 de setembre a les 18.00 h a la sala Auditori de la Generalitat Josep Irla i comptarà amb la presència de Sílvia Luque, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia; Fidel González, investigador de la fundació i Montserrat Morera, presidenta del Consell d’Associacions de Barcelona, entitat impulsora del projecte.

Cal tenir en compte que aquesta és la primera edició en què el Panoràmic aporta dades sobre associacions i entitats del tercer sector de tota Catalunya. En aquesta línia, en l’acte es durà a terme una taula de reflexió al voltant de la teixit associatiu i un debat on es tractaran els reptes de l’associacionisme.

La benvinguda anirà a càrrec de Marta Casacuberta, directora de Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona, i la cloenda anirà a càrrec de Bernat Valls, director general d’Acció Cívica i Comunitària, també del departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Consulta l’informe

Més informació

 

 

 

Submit a Comment