Image Image Image Image Image Image Image Image Image

El Panoràmic al Som Cultura Popular

gener 18, 2018 | By | No Comments

En el marc del Som Cultura Popular es presentarà un avançament de les dades sobre les entitats culturals que recull l’informe 2017.

Som Cultura Popular, la Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona, posa en marxa la seva segona edició. El certament, que tindrà lloc entre el 25 i 28 de gener del 2018 a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona, va néixer el 2017 amb l’objectiu de generar un autèntic trànsit d’idees i informació entre els diversos col·lectius de la cultura popular de la capital catalana.

L’edició de 2018 se centrarà principalment en l’educació i la cultura popular, i comptarà amb tretze espais als quals diferents organitzacions hi presentaran diverses activitats.

En aquest marc, el Panoràmic hi tindrà un paper destacat el proper dia 26 de gener a les 15’30h. La Biblioteca Ignasi Iglesias Can Fabra de Sant Andreu, a Barcelona, acollirà una presentació de l’avançament de les dades que s’han recollit sobre les entitats culturals en l’estudi d’aquest 2017.

L’entrada és gratuïta.

Més informació

Submit a Comment