Image Image Image Image Image Image Image Image Image

1.500 entitats i associacions participen de #ElPanoràmic 2015

desembre 23, 2015 | By | No Comments

Després d’aquests darrers mesos de feina i de treball de camp arreu de Catalunya podem anunciar que 1.500 associacions i organitzacions sense ànim de lucre han participat ja l’edició 2015 de #ElPanoràmic. 

Amb l’edició d’enguany se superen les previsions de participació i #ElPanoràmic 2015 es converteix en l’enquesta més gran del Tercer Sector feta mai a Europa, superant amb escreix la resta d’enquestes  que s’han realitzat en d’altres països

Per altra banda, cal remarcar que l’edició d’enguany de #ElPanoràmic no només s’ha realitzat a la ciutat de Barcelona sinó que s’ha dut a terme a tota Catalunya. Les primeres dades que es desprenen de l’estudi destaquen una alta participació tant a la comarca de la Garrotxa com al Vallès occidental.

Els treballs de camp continuaràn fins a finals d’any, on coincidint amb la nova entrada d’any començarà l’explotació i estudi de les dades aconseguides per tal de poder presentar les conclusions el proper 15 de març al Palau Macaya de Barcelona.

img-1500-entitats

 

Submit a Comment