Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Coneixeu el Panoràmic? Veniu a la presentació dels resultats 2014 de Sarrià-Sant Gervasi

octubre 5, 2015 | By | No Comments

Com probablement ja sabreu, s’està realitzant la segona edició del Panoràmic de les Associacions de Barcelona, un projecte de recerca per enfortir i donar visibilitat al sector no lucratiu de la ciutat.

Com són les entitats de Sarrià-Sant Gervasi? Què ens caracteritza?

Des de la Taula d’Entitats de Sarrià s’ha organitzat un acte de presentació dels resultats del Panoràmic 2014 del districte de Sarrià-Sant Gervasi, extrets de la primera edició del projecte. Si voleu conèixer el teixit associatiu del districte amb més profunditat no us podeu perdre aquest acte on parlarem sobre fortaleses i reptes de les entitats dels nostres barris.

Us convidem a la Presentació de resultats del Panoràmic 2014 de Sarrià-Sant Gervasi:
Dia i Hora: Dimarts 6 d’octubre a les 19h
Lloc: Centre Parroquial Sant Vicenç de Sarrià (C/Pare Miquel de Sarrià, 8)

No hi podeu faltar, us hi esperem a tots i totes!

Submit a Comment