Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Completat l’equip tècnic del Panoràmic

agost 29, 2014 | By | No Comments

Barcelona, 30 de juliol del 2014.- El projecte Panoràmic ha completat l’equip tècnic per a dur a terme la seva recerca, implicant les entitats d’arreu de la ciutat de Barcelona. D’aquesta manera el Panoràmic suma una riquesa variada i molt pròxima al territori, que permetrà arribar a totes les associacions de la ciutat.

Aquesta aposta pel treball col·laboartiu, implicant les pròpies entitats, com a part de l’equip de recerca, és una més de les caracterítiques innovadores del Panoràmic, amb l’objectiu que el projecte es desenvolupi des de la proximitat amb els districtes de la ciutat, cosa que facilitarà la visibilitat del sector associatiu de Barcelona.

El Panoràmic, impulsat pel Consell d’Associacions de Barcelonal’Observatori del Tercer Sector  i la Fundació Ferrer i Guàrdia és una eina col·laborativa creada des del propi món associatiu per generar coneixement útil que enforteixi les associacions de Barcelona. Neix al 2014 fruit de les reflexions recollides durant el 2n Congrés d’Associacions de Barcelona, on va aparèixer la necessitat de conèixer millor la realitat associativa de la ciutat.

 

Més informació sobre les entitats que formen part de l’equip de recerca

2014-07 2n grup de treball Panoràmic d'associacions de Barcelona

Submit a Comment