Image Image Image Image Image Image Image Image Image

06 nov

By

El 27 de novembre, presentació d’El Panoràmic

novembre 6, 2019 | By |

Tindrà lloc a les 18.00 hores al Centre Sant Pere Apòstol (Carrer de Sant Pere Més Alt, 25) de Barcelona.

L’esdeveniment comptarà amb tres moments principals. Primerament, es farà la presentació institucional per, tot seguit, exposar les principals conclusions d’aquesta edició en la que han participat entitats d’arreu del territori català. A continuació, les diverses entitats que formen part del projecte, el Consell d’Associacions de Barcelona, la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Fundació Pere Tarrés i l’Observatori del Tercer Sector manifestaran les línies estratègiques a seguir i els reptes de futur del projecte.

Aquesta presentació és la darrera part de la fase qualitativa del projecte i ha servit per concretar i definir com es configura el repte de la base social, identificar febleses i fortaleses i aprofundir en mecanisme de gestió. En aquesta línia, algunes de les conclusions mostren les dificultats en els relleus, especialment de les juntes i posen de manifest la diferència en la base social depenent del seu àmbit d’actuació i la seva estructura tècnica.

L’acte estarà amenitzat pel Grup Artístic el Gall i conclourà amb un petit refrigeri. Les persones que hi vulguin formar part, han d’inscriure’s a través del formulari que apareix en aquest enllaç.

Cal inscriure’s a l’acte a través d’aquest formulari.

Per saber tot allò que envolta El Panoràmic, en aquests vídeos es dona resposta a diverses qüestions relacionades amb el projecte. Persones que formen part tant de les entitats promotores com d’altres organismes públics posen de manifest com ‘El Panoràmic’ és, avui dia, una eina essencial per seguir enfortint el teixit associatiu català i impulsar noves polítiques socials.