Image Image Image Image Image Image Image Image Image

01 feb

By

Les entitats tarragonines, molt diverses

febrer 1, 2019 | By |

El perfil mostra entitats de més de deu anys d’existència, orientades a la cultura i amb una mitjana de 10 persones participants.

2.342 són les entitats del territori de Tarragona que han participat en l’edició d’El Panoràmic 2017’. Les dades, que engloben les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès,  mostren com l’heterogeneïtat és el denominador comú del sector en aquesta zona de Catalunya. L’informe posa de manifest com el perfil d’aquestes associacions és de més de deu anys d’existència, estan orientades a la cultura i tenen una mitjana de 10 persones participants,

Aquesta edició ha aprofundit en conèixer com són les organitzacions no lucratives i les compara amb el conjunt de les entitats del tercer sector català. Les dels municipis de la província de Tarragona sumen el 8% del total (195). L’alta participació ha permès una aproximació qualitativa a la realitat de les entitats participants per conèixer diverses característiques com persones que la conformen, els seus òrgans de govern, i els reptes i preocupacions que més preocupen.