Image Image Image Image Image Image Image Image Image

28 feb

By

Les entitats culturals, amb la base social més àmplia de Catalunya

febrer 28, 2019 | By |

Les entitats culturals representen el 17% del conjunt d’organitzacions de Catalunya i constitueixen una major distribució territorial respecte a la resta.

El dissabte 16 de febrer es va presentar l’informe de cultura popular d’El Panoràmic en el marc del Consell de l’Associacionisme Cultural, celebrat a l’Arts Santa Mònica Barcelona, en què hi van ser representades fins a 36 entitats i federacions representatives de l’associacionisme cultural del país. Entre les dades de les entitats culturals, destaquen que aquestes representen el 17% del conjunt d’organitzacions de Catalunya i que constitueixen una major distribució territorial respecte a la resta.

Una altra dada significant que desglossa l’informe és que un 90% de les entitats culturals corresponen a associacions de base, esdevenint la base social més àmplia de les organitzacions catalanes. Així mateix, castellers i falcons, ateneïsme, ciència i divulgació, i festa popular i tradicional són els àmbits sectorials que compten amb un nombre major de persones implicades.