Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Èxit de participació al Panoràmic 2016

novembre 14, 2016 | By | No Comments

1000

L’edició 2016 del Panoràmic està essent un èxit de participació: més de 1.000 entitats ja han participat a l’edició d’enguanyMai és fàcil omplir de dades una eina al servei del sector com és el Panoràmic. 

Per això, s’ha fet un gran desplegament d’equip de treball de camp amb més de 15 persones arreu del territori que han permés rebre respostes de tots els racons de Catalunya. Aquesta feina es realitza des de la proximitat, gairebé porta a porta, en complicitat amb el teixit associatiu de cada zona, i en moltes ocassions liderat per entitats del mateix territori.

És important assolir el màxim número d’entitats participants de manera que es pugui maximitzar la utilitat de les dades recollides. Així, per exemple, el Panoràmic realitza després informes separats per àmbits d’activitat i territoris, la qual cosa seria impossible sense una mostra amplia.

1.000 entitats participants en la primera fase del treball de camp és una fita important, que de ben segur quedarà superada a les properes setmanes durant el darrer periode de participació i tancament.

El Panoràmic, un esforç associatiu que serveix a totes les entitats no lucratives de Catalunya.

 

Submit a Comment