Image Image Image Image Image Image Image Image Image

10 des

By

Gràcies per participar!

desembre 10, 2014 | By |

Barcelona, 10 de desembre.- L’associacionisme de Barcelona mostra la seva vitalitat: més de 750 associacions de la ciutat han participat al #PanoràmicBCN. El projecte serà una eina per a la millora i l’enfortiment de les associacions de la ciutat de Barcelona. Ens permetrà conèixer l’abast del teixit associatiu i posar en valor la seva força. 

Ara ja hem finalitzat la recollida de respostes i comencem amb l’anàlisi de les dades per tal de poder preparar un informe de resultats on recullir els principals indicadors sobre les característiques del món associatiu i la seva dimensió a la ciutat de Barcelona.

En paral·lel  començarem a dissenyar l’edició del #PanoràmicBCN per l’any que ve.

Felicitats a totes les associacions de la ciutat que treballeu per una Barcelona millor i gràcies per la vostra participació!