Image Image Image Image Image Image Image Image Image

03 nov

By

Jo ja surto al #PanoràmicBCN i tu?

novembre 3, 2014 | By |

Barcelona, 3 de novembre.- Entrem a la recta final per omplir el qüestionari del Panoràmic, que petén ser una radiografia de l’associacionisme de Barcelona per aconseguir visibilitat  i eines de millora associativa. El projecte només serà un èxit si hi participen totes les entitats de la ciutat; per això fem una crida perquè les entitats que no heu omplert el qüestionari ho feu abans del dilluns 10 de novembre i les que ja formeu part del projecte, ens ajudeu a fer difusió penjant els bànners del Panoràmic al vostre web i a través de Twitter; on volem començar una cadena de piulades per incentivar la participació de les entitats que encara no surten al selfie de l’associacionisme.

Jo ja surto al #PanoràmicBcn i tu?