Image Image Image Image Image Image Image Image Image

13 oct

By

Participar per enfortir l’associacionisme

octubre 13, 2014 | By |

Barcelona, 13 d’octubre.- El Projecte Panoràmic vol ser una eina per a la millora i l’enfortiment de les associacions de la ciutat de Barcelona que permetrà conèixer l’abast del teixit associatiu; posar de manifest la seva força i fer-la més visible, disposant de dades sobre la seva situació i evolució.

 El Panoràmic també pretén fomentar la participació del teixit associatiu de Barcelona en la recerca, corresponsabilitzant-la de la qualitat de la  informació recollida, així com de les anàlisis. 

És cert que costa temps i esforç recollir la informació necessària pel qüestionari  però creiem que es tracta d’una inversió per a la millora del futur del teixit associatiu de Barcelona. La informació que faciliteu en aquest qüestionari s’utilitzarà per a finalitats de recerca.

Un cop s’hagi finalitzat la recollida de dades, les associacions que hàgiu contestat comptareu amb una eina d’utilitat  per millorar en coneixement i  transparència. Us podreu descarregar i consultar els informes comparatius, amb l’usuari i la paraula de pas que us farem arribar.