Image Image Image Image Image Image Image Image Image

14 abr

By

Posem el finançament i l’economia de les associacions sobre la taula

abril 14, 2020 | By |

S’organitzen grups de discussió en format en línia per associacions d’arreu del territori que permetran aprofundir en aquests àmbits i trobar elements de millora que facilitin el dia a dia de les organitzacions.

Aquest mes d’abril es posen en marxa els grups de debat per a l’estudi de la gestió econòmica i el finançament de les associacions i federacions catalanes, fase que forma part del projecte qualitatiu d’El Panoràmic d’enguany. Per aquest motiu, s’organitzen una sèrie de grups de discussió que permetran aprofundir en aquests àmbits i trobar elements de millora que facilitin el dia a dia de les organitzacions. Degut a la situació actual provocada pel Covid-19, les sessions es faran en línia i per això resulta imprescindible comptar amb ordinador o dispositiu similar i connexió a Internet.

Els grups de discussió s’han dividit en diverses zones del territori i les associacions s’hauran d’apuntar en aquella més propera a la seva realitat. Són Vilafranca del Penedès, Reus, Lleida, Barcelona, Santa Perpètua de la Mogoda, Mataró i Olot i permetran tenir un nombre representatiu de la realitat associativa del país. Totes les entitats interessades poden inscriure’s a través d’aquest enllaç. Així i tot, omplir el formulari significa que únicament s’ha fet la sol·licitud per formar part del grup de discussió escollit i que l’organització es posarà en contacte amb la persona inscrita per tal de fer-li saber si pot participar-hi.

  • Grup de Vilafranca del Penedès. Dimarts, 21 d’abril.
  • Grup d’Olot. Dimecres, 22 d’abril.
  • Grup de Barcelona. (Federacions). Divendres, 24 d’abril.
  • Grup de Reus. Dilluns, 27 d’abril.
  • Grup de Mataró. Dilluns, 27 d’abril.
  • Grup de Santa Perpètua de la Mogoda. Dilluns, 27 d’abril.
  • Grup de Barcelona. Dimarts, 28 d’abril.
  • Grup de Lleida. Dimarts, 28 d’abril.
  • Grup de Barcelona. Dimecres, 29 d’abril.

Impuls de noves polítiques socials

En aquests vídeos es mostra com El Panoràmic és, avui dia, una eina essencial per seguir enfortint el teixit associatiu català i impulsar noves polítiques socials. Diverses persones que formen part tant de les entitats promotores com d’altres organismes públics posen de manifest la necessitat de projectes com El Panoràmic per millorar el dia a dia de les organitzacions no lucratives del nostre país.