Image Image Image Image Image Image Image Image Image

25 set

By

Lleida i Salt, protagonistes d’una nova edició d’El Panoràmic

setembre 25, 2019 | By |

Les entitats d’aquests dos municipis ja poden respondre l’enquesta que vol atendre tant a les singularitats geogràfiques com també a les demogràfiques territorials.

Comença el curs 2019/20 i amb ell també torna, de nou, El Panoràmic. En concret, la ciutat de Lleida i la vila de Salt formen part de l’edició d’enguany, en què hi poden participar, des d’avui, totes les entitats d’aquest dos municipis. Així doncs, si n’ets membre, no dubtis en formar part d’aquesta eina d’enfortiment que permet explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat i respon a l’enquesta!

Amb El Panoràmic territorial es consolida un projecte innovador dins de les organitzacions no lucratives del nostre país. I és que aquest estudi, que cada vegada aporta un major nombre de respostes, vol atendre tant a les singularitats geogràfiques com també a les demogràfiques territorials. Tot plegat, pensat i ideat des de les especificitats i els valors de les organitzacions sense ànim de lucre. Per saber tot allò que envolta El Panoràmic, en aquests vídeos es dona resposta a diverses qüestions relacionades amb el projecte.