Image Image Image Image Image Image Image Image Image

10 gen

By

Es presenta l’informe de les comarques tarragonines

gener 10, 2019 | By |

S’hi donarà a conèixer la situació actual de les entitats en aquest territori.

El proper dijous 31 de gener a les 19.00 hores tindrà lloc al Museu d’Art Modern de la Diputació (c. Santa Anna, 8 – Tarragona) la presentació de les dades de l’informe ‘El Panoràmic’ de les comarques tarragonines. Com bé sabeu, aquest estudi permet tenir una visió àmplia de la realitat del tercer sector i, en aquest cas, especialment enfocada en les entitats del territori tarragoní. Serà un acte participatiu en què també es presentaran propostes engrescadores per al futur del teixit associatiu.

L’acte, organitzat per la Fundació Pere Tarrés i la Diputació de Tarragona, és d’assistència gratuïta, però cal inscriure’s a través d’aquest formulari.

Per saber tot allò que envolta El Panoràmic, en aquests vídeos es dona resposta a diverses qüestions relacionades amb el projecte. Persones que formen part tant de les entitats promotores com d’altres organismes públics posen de manifest com ‘El Panoràmic’ és, a dia d’avui, una eina essencial per seguir enfortint el teixit associatiu català i impulsar noves polítiques socials.