Image Image Image Image Image Image Image Image Image

13 nov

By

El Panoràmic territorial 2018, en marxa!

novembre 13, 2018 | By |

En concret, participen d’aquesta edició les ciutats de LleidaTerrassa, Santa Coloma de Gramenet i Salt, i les comarques de l’Alt Camp, el Berguedà i la Noguera.

Després de l’èxit de la passada edició, en què més de 2.300 entitats d’arreu de Catalunya han respost a l’enquesta, es posa en marxa l’edició 2018 d’‘El Panoràmic’, destinada específicament a entitats i associacions de diverses zones del territori català. En concret, participen d’aquesta edició les ciutats de LleidaTerrassaSanta Coloma de Gramenet i Salt, i les comarques de l’Alt Camp, el Berguedà i la Noguera. Així doncs, si ets membre d’una entitat d’algunes parts d’aquest territori, no dubtis en respondre a l’enquesta!

Amb El Panoràmic territorial, es consolidar un projecte innovador dins de les organitzacions no lucratives del nostre país. I és que aquest estudi, que cada vegada aporta un major nombre de respostes, vol atendre tant a les singularitats geogràfiques com també ales demogràfiques territorials. Tot plegat, pensat i ideat des de les especificitats i els valors de les organitzacions sense ànim de lucre. Per saber tot allò que envolta El Panoràmic, en aquests vídeos es dona resposta a diverses qüestions relacionades amb el projecte.