Image Image Image Image Image Image Image Image Image

16 nov

By

El districte Sants-Montjuïc presenta les seves dades

novembre 16, 2018 | By |

L’acte servirà per conèixer tant la situació com les necessitats de les entitats del districte.

El proper dilluns 19 de novembre a les 18.30 hores es farà la presentació de les dades d’El Panoràmic corresponents al districte de Sants-Montjuïc de la ciutat de Barcelona. L’acte s’inclou en el marc de l’exposició ‘Associacions amb CAB’, que ha posat en marxa el Consell d’Associacions de Barcelona i que vol mostrar a la ciutadania que el teixit associatiu de la ciutat és un sector àmpliament vertebrat i organitzat, agrupat a través de federacions que uneixen esforços mitjançant el Consell.

La presentació de les dades d’El Panoràmic, que servirà per conèixer tant les dades que expliquen la situació com les necessitats de les entitats del districte, anirà a càrrec Fundació Ferrer i Guàrdia, una de les entitats impulsores de la recerca. Tindrà lloc al Casinet d’Hostafrancs (c. Rector Triadú, 53 de Barcelona) i tant l’acte com l’exposició són totalment gratuïts. Per participar-hi només cal confirmar l’assistència a través d’aquest formulari inscripcions.