Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Presentació de les dades sobre entitats culturals d’El Panoràmic 2017

juny 5, 2018 | By | No Comments

Comptarà amb una breu conferència sobre l’educació i la cultura popular a partir de les dades sobre les entitats culturals catalanes.

El 27 de maig de 2014 el Govern va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC), instaurant així una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català. La declaració s’emmarca en l’acompliment del Pla de l’Associacionisme Cultural que ha impulsat el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquest any, durant l’acte institucional del #DASC2018, que es realitzarà el dijous 7 de juny a les  al Centre Sant Pere Apòstol, es realitzarà una breu conferència sobre l’educació i la cultura popular a partir de les dades sobre les entitats culturals catalanes recollides en el Panoràmic de les associacions.

Programa

19.00 h Actuació de la Symphonic Beat Band.

19.10 h
Ball d’Homenatge interpretat per l’Esbart Sant Jordi.

19.15 h Benvinguda i salutació a càrrec de la Sra. M. Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural.

19.20 h Conferència sobre l’educació i la cultura popular a partir de les dades recollides a l’enquesta Panoràmic 2017.

19.45 h Actuació de la Symphonic Beat Band.

19.55 h Acte de reconeixement de les entitats culturals que celebren aniversaris destacats durant l’any 2018 i lliurament de diplomes a càrrec de la Sra. M. Dolors Portús, secretària general de Cultura.

20.15 h Clausura de l’acte i interpretació d’Els Segadors a càrrec de la Symphonic Beat Band.

Per assistir-hi, cal reservar plaça al correu director.cpt@gencat.cat.

Submit a Comment