Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Més de 1000 entitats ja han respost El Panoràmic!

novembre 30, 2017 | By | No Comments

A hores d’ara, 1000 respostes ja avalen la macro-enquesta del teixit associatiu que s’ha posat en marxa aquesta tardor per tal de seguir enfortint el tercer sector català. Amb el lema ‘Saber més de tu ens enforteix’, el projecte vol fer possible una fotografia real de com són i què fan les entitats i organitzacions sense ànim de lucre del nostre país.

Per aquelles entitats que van contestar l’enquesta l’edició passada, com a novetat s’ha facilitat la resposta del qüestionari mitjançant un enllaç personalitzat amb les respostes de l’any 2016 degudament omplertes. Les associacions que hi estiguin interessades, únicament cal que ho sol·licitin per correu electrònic a través de elpanoramic@ferrerguardia.org.

Totes aquelles entitats i associacions que no ho hàgiu fet, encara sou a temps de formar-ne part. La macro-enquesta seguirà oberta uns dies més per a què la radiografia del teixit associatiu català sigui el més àmplia possible i tothom s’hi pugui sentir identificat.

El Panoràmic és un projecte impulsat pel Consell d’Associacions de Barcelona, l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia i la Fundació Pere Tarrés, la  investigació pretén fer visible l’impacte real de les organitzacions, ajudar a millorar la seva visibilitat, crear una xarxa de col·laboracions entre entitats, generar una base de dades oberta i accessible per a tothom, i millorar la transparència de les organitzacions.

Submit a Comment