Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Presentació #ElPanoràmic 2015: “Dades que ajuden a les entitats a transformar la societat”

febrer 25, 2016 | By | No Comments

El proper dimarts 15 de març, a les 18 h, es realitzarà al Palau Macaya de Barcelona (Pg de Sant Joan, 108) l’acte de presentació de les dades i les conclusions del Panoràmic 2015, la macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre. Enguany el Panoràmic no només es circumscriu a la ciutat de Barcelona, com en l’anterior edició, sinó que s’ha ampliat al conjunt de Catalunya, passant de més de 700 organitzacions participants, l’any 2014, a més de 1.500 per a l’edició del 2015.

Convidem a totes les associacions, especialment les de la ciutat de Barcelona, a venir a conèixer les principals dades que es desprenen d’aquest estudi. La inscripció a l’acte de presentació és gratuïta. Només cal omplir el següent formulari:

Formulari d’inscripció

Amb el Panoràmic es pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions sense ànim de lucre en la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, de la seva funció i evolució i de les activitats que desenvolupen. En darrer terme, l’objectiu de l’estudi és facilitar coneixement sobre el sector per tal de contribuir a l’enfortiment de les entitats.

Submit a Comment