Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Presentació de #ElPanoràmic 2015: 15 de març al Palau Macaya

gener 21, 2016 | By | No Comments

Després d’aquests darrers mesos de feina i de treball de camp arreu de Catalunya on han participat més 1.500 associacions i organitzacions sense ànim de lucre el Panoràmic arriba a la fase final. 

Després de mesos de treball de camp l’equip tecnic del panoràmic està treballant en el tractament de les dades per tal de poder elaborar una fotografia real de l’estat de les associacions i organitzacions sense ànim de lucre.

D’avui fins el 15 de març seguirem treballant per tal de poder presentar l’informe final el dia 15 de març al Palau Macaya de Barcelona (Passeig de Sant Joan, 108, 08009 Barcelona). Hora pendent de confirmar. Esperem poder comptar amb l’assistència de totes les organitzacions que heu fet possible que el Panoràmic sigui un èxit!

Per qualsevol dubte o consulto no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Podeu seguir tota l’actualitat del Panoràmic a les xarxes a l’etiqueta: #ElPanoràmic

Submit a Comment