Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Presentació de #ElPanoràmic al districte de Gràcia

octubre 13, 2015 | By | No Comments

La segona edició del Panoràmic avança, i cada vegada són més les associacions i organitzacions sense ànim de lucrede tota Catalunya que responen #ElPanoràmic!.Per tal d’engrescar al màxim d’entitats, associacions i organitzacions sense ànim de lucre a participar de #elpanoràmic estem impulsant presentacions al territori. I aquesta vegada toca al Districte de Gràcia (Barcelona). 

Si voleu conèixer el teixit associatiu del districte amb més profunditat no us podeu perdre aquest acte on parlarem sobre fortaleses i reptes de les entitats del Districte de Gràcia i es resoldrem totes aquelles qüestions que tingueu sobre l’edició d’enguany per tal de faciliar-vos la participació.

Us convidem a la Presentació de resultats del Panoràmic 2014 a Gràcia:
Dia i Hora: Dijous 22 d’octubre a les 19h
Lloc: Espai Jove La Fontana, Segona Planta (C/ Gran de Gràcia 190-191)

No hi podeu faltar, us hi esperem a tots i totes!

Submit a Comment