Image Image Image Image Image Image Image Image Image

27 oct

By

El Panoràmic present a la Fira de l’Economia Solidària

octubre 27, 2014 | By |

Barcelona, 27 d’octubre.- El passat 24, 25 i 26 d’octubre es va celebrar a l’històric edifici Fabra i Coats, a Sant Andreu del Palomar, la Fira de l’Economia Solidària de Catalunya, un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

La FESC té com a objectius: donar a conèixer l‘economia solidària, divulgar les alternatives que aporta l’economia solidària a la crisi, donar visibilitat al teixit comercial i empresarial de l’economia social i solidària i  incrementar la consciència de “sector econòmic”entre les protagonistes d’iniciatives d’economia solidària. El Consell d’Associacions de Barcelona va participar a la FESC per donar a conèixer el projecte #PanoràmicBcn; que està entrant ja a la recta final; recordeu que teniu fins el 10 de novembre  per contestar el qüestionari.