Image Image Image Image Image Image Image Image Image

20 oct

By

Participa al #PanoràmicBcn per fer més visible l’associacionisme

octubre 20, 2014 | By |

Barcelona, 20 d’octubre.-És sabut que el moviment associatiu està molt arrelat a Barcelona; però no hi ha dades sobre quantes persones estan implicades, quins àmbits d’actuació desenvolupa, quin volum pressupostari té, etc. El Panoràmic té entre els seus objectius posar en valor la força de les associacions de Barcelona. Per això,  el qüestionari conté preguntes sobre diversos aspectes de les associacions que ajudaran a dimensionar el teixit associatiu de ciutat, com el districte on desenvolupen la seva activitat, el nombre de persones sòcies i voluntàries, el pressupost econòmic, etc. 

Aquestes són qüestions necessàries per dimensionar el teixit associatiu de la ciutat,  aconseguir visibilitat  i eines de millora associativa. Amb la implicació de les associacions de Barcelona es podran recollir, per primera vegada, dades  que aportaran una visió pionera sobre el conjunt del teixit associatiu de Barcelona. Partipeu en el selfie de les associacions!