Image Image Image Image Image Image Image Image Image

01 set

By

S’inicia el treball de camp del Panoràmic

setembre 1, 2014 | By |

Barcelona, 1 de setembre de 2014.- El Consell d’Associacions de Barcelona, juntament amb l’Observatori del Tercer Sector i la Fundació Ferrer i Guàrdia han iniciat avui la fase de treball de camp del Panoràmic, una eina col·laborativa, creada des del propi món associatiu per a generar coneixement útil que enforteixi les associacions de Barcelona.

Des d’avui i durant els propers mesos les associacions, simplement  omplenant un qüestionari onlineajudaran a aconseguir visibilitat sectorial i eines de millora associativa.

El Panoràmic té dues línies de treball principals: el procés participatiu amb les associacions i la creació d’un aplicatiu al núvol per gestionar la informació. Amb la implicació de les associacions de Barcelona, es podran recollir, per primera vegada, dades sobre la seva dimensió i activitat, que aportaran una visió pionera sobre el conjunt del teixit associatiu de Barcelona. En paral·lel, s’està desenvolupant un aplicatiu a disposició de les associacions, on podran accedir a les seves pròpies dades, les de les seves federacions de referència, estudis comparatius, pre-memòries, etc. Les federacions i confederacions, a més, podran generar informes sobre les seves entitats membre i el seu àmbit d’activitat.

El Panoràmic neix al 2014 fruit de les reflexions recollides durant el 2n Congrés d’Associacions de Barcelona, on va aparèixer la necessitat de conèixer millor la realitat associativa. Ara, gràcies al Panoràmic, es podrà recollir tota la informació de les associacions de la ciutat, per disposar de dades sempre actualitzades, aconseguint visibilitat pel sector i ajudant a la transparència enfront la ciutadania.